Showroom – Budapest

Minden lakberendező álma, hogy olyan egyedi enteriőröket hozzon létre, ami nem csak megrendelői számára szerethető, hanem a „nagyközönség” is megcsodálhatja. Nos, az álmok bizony valóra válnak 🙂

Mi volt a feladat? Körülbelül száz négyzetméteren különböző hangulatú konyha installációkat, illetve egy tökéletesen működő konyhát kellett megterveznünk egy budapesti bemutatóterem számára (a királyi többes pedig azért indokolt, mert ebben a munkában két fantasztikus lakberendező kollégámmal együtt váltottuk valóra az álmokat). A tervek és a megrendelői igények gyorsan egymásra találtak, most pedig az összes különleges ötletünk megvalósításra vár. A tervezési szakasz lezárult és elindult a kivitelezés; fantasztikus szakemberekkel, egyedi anyagokkal és sajátos technológiával készülőben van egy exkluzív bemutatóterem Budapesten. Íme egy kis ízelítő az általam megálmodott tervekből.

Indusztriális hangulatú konyha, ahol a különálló sziget a rendkívül szép és rozsdamentes BLANCO DURINOX anyagából készült. A dekorációnál a „kevesebb több” elmélet érvényesült; egyedi falfestés, karakteres anyagok és némi zöld felület. A rozsdás, kopott anyagok találkozása a fényes, hightech anyagokkal. Izgalmas párosítás! 😉

Kék konyha, amely magabiztosságot, egyediséget és nyugalmat áraszt. A SMEG – DOLCE STIL NOVO konyhagépei letisztultságukkal és szépségükkel tökéletesen illenek a bútorzatba. A hatalmas főzőszigetbe a legmagasabb minőségű főzőlapok és páraelszívók kerülnek majd beépítésre, hogy a főzés élménye magasabb szintre emelkedhessen.

Városi dzsungel a konyhában

A konyha tagadhatatlanul minden lakás “ékköve”; általában itt zajlik a társasági élet, itt készülnek a legfinomabb fogások az ünnepi asztalra és a reggel is itt indul “kávéillatosan” útjára. A modern dizájn és az innováció mellett azonban az egyediség is fontos, különösen egy határozott fiatalembernek, aki szereti a természetet. A sok ötlet végül ebben a tervben lett teljes; megvalósult minden elképzelés: modern, egyedi, határozott és “zöld” 🙂

Urban Jungle – egy modern konyha terve
Induljon jól a reggel – friss kávéillat és zöld környezet
A dizájn mellett fontos a természetközeliség

Pici ház, minimalista stílusban

Egy kis alapterületű ház megtervezésénél egészen biztos, hogy a térszervezés a legfontosabb. És ha ehhez párosul a megrendelők határozott stílusválasztása, akkor már csak a fantáziánkat kell hozzárakni… és kész is a legszuperebb 80 nm ház. A konyhát a NONOART konyhastúdióval együtt terveztük meg, a nappaliba modern és igényes bútorokat választottunk, a fürdőszobákba a legszebb minimalista burkolatokat kerestük meg, a gardróbszobába minden ruhát és kiegészítőt elrendeztünk, a hálószobába pedig a legkényelmesebb ágyat néztük ki. Kell ennél több?

Családi ház újragondolva

Az idő múlásával egy család élete alaposan megváltozik; a gyerekek nagyobbak lesznek és beköltözik egy új családtag is a házba 🙂 Ez teljesen rendben van így! Nincs más hátra, mint az otthonunkat is hozzá igazítani a megváltozott körülményekhez. Készüljön két új szoba a kamaszoknak, és varázsoljuk komfortosabbá a nappali-étkező helyiséget. Megmutatom a terveket!

Egy meseszép polgári lakás átalakítása

Adott egy fiatal pár, egy lakás tulajdonos és egy elhanyagolt állapotban lévő polgári lakás a budai vár tövében. Adott egy cél: visszaadni a lakás régi pompáját, hogy aztán hosszútávra kiadható legyen egy igényes bérlő számára. És mivel a megrendelő és a tulajdonos is szereti a szépet, remek ízlésük és kellő türelmük van, néhány hónap alatt elkészült a lakás. Az eredmény pedig önmagért beszél: mindössze egy nap alatt találta meg a bérlőjét ez fantasztikus 75 négyzetméteres ingatlan.