Városi dzsungel a konyhában

A konyha tagadhatatlanul minden lakás “ékköve”; általában itt zajlik a társasági élet, itt készülnek a legfinomabb fogások az ünnepi asztalra és a reggel is itt indul “kávéillatosan” útjára. A modern dizájn és az innováció mellett azonban az egyediség is fontos, különösen egy határozott fiatalembernek, aki szereti a természetet. A sok ötlet végül ebben a tervben lett teljes; megvalósult minden elképzelés: modern, egyedi, határozott és “zöld” 🙂

Urban Jungle – egy modern konyha terve
Induljon jól a reggel – friss kávéillat és zöld környezet
A dizájn mellett fontos a természetközeliség

Pici ház, minimalista stílusban

Egy kis alapterületű ház megtervezésénél egészen biztos, hogy a térszervezés a legfontosabb. És ha ehhez párosul a megrendelők határozott stílusválasztása, akkor már csak a fantáziánkat kell hozzárakni… és kész is a legszuperebb 80 nm ház. A konyhát a NONOART konyhastúdióval együtt terveztük meg, a nappaliba modern és igényes bútorokat választottunk, a fürdőszobákba a legszebb minimalista burkolatokat kerestük meg, a gardróbszobába minden ruhát és kiegészítőt elrendeztünk, a hálószobába pedig a legkényelmesebb ágyat néztük ki. Kell ennél több?

Családi ház újragondolva

Az idő múlásával egy család élete alaposan megváltozik; a gyerekek nagyobbak lesznek és beköltözik egy új családtag is a házba 🙂 Ez teljesen rendben van így! Nincs más hátra, mint az otthonunkat is hozzá igazítani a megváltozott körülményekhez. Készüljön két új szoba a kamaszoknak, és varázsoljuk komfortosabbá a nappali-étkező helyiséget. Megmutatom a terveket!

Egy meseszép polgári lakás átalakítása

Adott egy fiatal pár, egy lakás tulajdonos és egy elhanyagolt állapotban lévő polgári lakás a budai vár tövében. Adott egy cél: visszaadni a lakás régi pompáját, hogy aztán hosszútávra kiadható legyen egy igényes bérlő számára. És mivel a megrendelő és a tulajdonos is szereti a szépet, remek ízlésük és kellő türelmük van, néhány hónap alatt elkészült a lakás. Az eredmény pedig önmagért beszél: mindössze egy nap alatt találta meg a bérlőjét ez fantasztikus 75 négyzetméteres ingatlan.

Harmónia egy pomázi házban

Amikor a megrendelők nagyon szeretik a színeket és a mintákat, de nem tudják megteremteni az egyensúlyt a terek között, akkor egy pici segítséggel minden a helyére kerül. A már meglévő burkolatokkal összehangoltuk a bútorokat, a frissen kiválasztott anyagokat (tapétákat és textileket), vásároltunk néhány új fényforrást és becsempésztünk némi egyedit is a térbe. Így készült el egy új beépített előszoba bútorzat, egy hangulatos étkező és egy színes nappali. Egyszerű és ötletes megoldásokkal könnyen újjá lehet varázsolni egy család otthonát!