Szerencsés vagyok! Miért? Mert mindig is azzal foglalkoztam, amivel szerettem volna. 18 évig a repülés szerelmeseként a MALÉV kötelékében dolgozhattam. Amikor ez a korszak lezárult az életemben, akkor megnyílt előttem egy új és izgalmas világ: a lakberendezés világa.

A lakberendezés szeretete mindig is része volt az életemnek, az iskolában és a munkáim során azonban megtanultam még valamit: komplexen gondolkodni a tervezés során, kialakítani a saját tervezői „hangomat” és nyitottnak lenni a szakmai újdonságok iránt. Célom, hogy olyan otthonokat tervezzek (legyen az kis lakás, több generációs családi ház vagy egy meghitt nyaraló a Balaton partján) ahol a térszervezés, a színek, az anyagok és az innováció kellő egyensúlyban van egymással. Fontos, hogy a megrendelőim ne csak elégedettek legyenek az általam tervezett enteriőrökkel, hanem valóban kiegyensúlyozottan és boldogan élhessenek bennük.

A Lakberendezők Országos Szövetsége tervező és bizottsági tagjaként rendszeresen részt veszek lakberendezői továbbképzéseken, ahol naprakész tudást és szakmai támogatást kapok. Terveimet az ARCHline XP programmal készítem megrendelőim számára.

Legyen mindenkinek szép az otthona. Örömmel segítek megvalósítani elképzeléseiket, ötleteiket. Várom szíves megkeresésüket elérhetőségeimen!

Igaz Bernadett

Lakberendező, Budapest