Szeretné, hogy lakása igazi otthonná váljon? Építkezik vagy felújításra készül? Irodája berendezésében tanácsra van szüksége? Útmutatást, javaslatokat vár egy szakembertől?

Válasszon szolgáltatásaim közül!

Komplex lakberendezési tervezés: komplex tervdokumentáció készítése, hogy az ön otthona funkcionális és harmonikus legyen. Mit is jelent ez pontosan? A közös munka egy személyes találkozóval kezdődik, ahol átbeszéljük a pontos igényeket, elképzeléseket. Ezután elkészítem önnek az egyedi árajánlatot, amely elfogadása után megkezdődik a tervezés. Ez a folyamat időigényes, többszöri személyes és online egyeztetést igényel. Kezdetét veszi egy közös “utazás”, ahol funkciókról, anyagokról, színekről, egyedi megoldásokról, egyéni igényekről fogunk döntést hozni. A tervezési folyamat végén a kiviteli tervek elkészítésével zárul a közös munka. Ha azonban nem szeretne egyedül szembenézni a kivitelezés nehézségeivel, akkor örömmel segítek projekt-menedzselés szolgáltatásommal, ahol leveszem a válláról az anyagbeszerzéssel vagy műszaki tervek kivitelezésével kapcsolatos terheket. Ez a szolgáltatás csak a komplex lakberendezési szolgáltatással együtt vehető igénybe.

A tervdokumentáció a következő terveket tartalmaz(hatja):

 • helyszíni felmérés és/vagy építészeti alaprajz alapján készített alaprajz
 • kialakítási- és berendezési terv
 • hangulati montázsok
 • belsőépítészeti megoldások tervei
 • falnézetek, téri ábrák
 • burkolási tervek
 • egyedi, méretezett bútortervek
 • elektromos koncepciótervek
 • színtervek
 • konszignáció a beépítésre kerülő anyagokról
 • látványtervek

Lakberendezési tanácsadás: egy személyes találkozó alkalmával átbeszéljük, hogy önnek milyen elképzelései lennének a berendezésre váró helyiséggel vagy lakással kapcsolatban. Megnézzük a tér adottságait, hozzáigazítjuk a kiválasztott stílust, a színeket és az anyagokat. Ilyenkor skiccek készülnek az alaprajzi elrendezésről, javasolt bútorozásról, hogy ön is jobban átláthassa milyen változások történhetnek az enteriőrben. Javaslatokat teszek beszerzési helyekre. A tanácsadás időtartama kb. 2 óra.

Egyedi bútortervek készítse: funkcionális belső, vonzó külső – hogy a bútor tökéletesen az ön otthonába illeszkedjen. Méretezett kiviteli tervek készítése egyedi/beépített jellegű bútorokhoz, anyaghasználat megjelölésével.

3D látványtervek készítése: fotórealisztikus látványtervekkel megmutatom milyen lesz új otthona. Ezeken a képeken az általam ajánlott vagy már az ön által kiválasztott anyagok, struktúrák, színek és bútorok fognak megjelenni, hogy ön is elégedett legyen a tervezés eredményével.

A lakberendezői munka díjazása minden esetben egyedi: függ a ráfordított idő mennyiségétől, a terület nagyságától és a tervezői feladat bonyolultságától. Ezért az oldalamon nincsenek árak feltüntetve!

Szeretne árajánlatot kérni? Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot a kapcsolat oldalon.

Igaz Bernadett

+36 20 9812990